Başkan Tokat öğrencilere belgelerini takdim etti…

Milas Belediyesi tarafından 7’den 70’e herkes tenis ile tanışsın projesi kapsamında Milas Tenis Akademisi’nde düzenlenen tenis kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Başkan Tokat öğrencilere belgelerini takdim etti…

24 Nisan – 26 Haziran tarihleri arasında çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorisinde düzenlenen kursu başarıyla tamamlayan 123 öğrenciye Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle belgeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından takdim edildi.

‘Tenis çok özel bir spor’…

Törende bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Milas Belediyesi olarak, böyle bir etkinlikte sizlerle birlikte olduk. Hocama, kulübümüze ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Tenis çok özel bir spor. Çocuklarımızın tenise meraklı olmaları, siz ailelerin bu konuda teşvik etmesi bizim açımızdan çok sevindirici bir durum. Kursumuzu tamamlayan tüm öğrencilerimizi, ailelerimizi yürekten kutluyorum. Önümüzdeki yıllarda hem çocuklarımızın becerilerini geliştirme, hem de bu sporun Milas’ta daha fazla yerleşmesi adına sizlerin de katkı ve desteklerine ihtiyacımız olacağını, iş birliğine ihtiyacımız olacağını belirtmek istiyorum. Öğrencilerimize hayırlı olsun. Önümüzdeki spor yaşantılarında ve eğitim yaşantılarında da kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık