Başkan Tokat Öğretmenler Günü’nü Kutladı..

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas merkezdeki okulları ve eğitim sendikalarını ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Kurdukları diğer ekiplerin de çevre mahallelerdeki öğretmenlerin gününü kutlayacağını belirten Başkan Tokat, ben merkezdeki öğretmenlerimizi ziyaret edeceğim dedi.

Başkan Tokat Öğretmenler Günü’nü Kutladı..

Belediye Başkanı Muhammet Tokat öğretmen ziyaretlerine, 1974-1978 yılları arasında Karacahisar’da ilkokul öğretmeni olan Ali Mehmet Çerçi’den başladı. Kendisini bugünlere getiren öğretmenlerini asla unutmayacağını belirten Tokat, işyerinde ziyaret ettiği emekli öğretmenine çiçek ve çikolata takdim ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Tokat’ın öğrencilik yıllarında bile dikkat çeken bir kişi olduğunu belirten Çerçi, ‘sağolsun hiç unutmadı, her öğretmenler gününde arar” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Başkan Tokat, daha sonra okul okul sürdürdüğü ziyaretlerinde, “öğretmenlerin sorunlarının çözüldüğü, çalışma şartlarının iyileştirildiği nice yıllar diliyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” derken, bir ziyaret sırasında da “içinde hep bir uhde kalmıştır. İlkokuldan itibaren hep edebiyat öğretmeni olmak için eğitildim. Hep edebiyat öğretmeni olmak istedim, ama şartlar avukat olmaya yöneltti” derken, “Milas Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte öğretmenlerimiz ve okullarımız ile daha iç içe olacağız. Öğretmenlerimizle projeler geliştireceğiz. Okul öncesi eğitime önem vereceğiz. Her mahalleye kreş projelerimiz var. Pilot bölge olarak Güllük Mahallesi’ni seçtik. Oradaki mevcut kreşi devralıyoruz” dedi.
Tokat, “daha önce olduğu gibi yine okullarımızın sorunlarının çözülmesi adına Milas Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Kültürel ve sosyal anlamda daha etkin olacağız” dedi. 
Başkan Tokat’ın yan ısıra, Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu’nun da dahil olduğu 5 ekibin daha tüm mahallelerdeki okulları ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladıkları belirtildi. Kutlamalarda öğretmenlere çikolata ve karanfil takdim edildi.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık