Başkan Tokat Öğretmenler Günü’nü kutladı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milas’ta görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlerin anlamlı gününü kutlayan Başkan Tokat, öğretmenlerle pasta kesti, kendilerine çiçek takdim etti.

Başkan Tokat Öğretmenler Günü’nü kutladı
  • 25 November 2022, Friday 9:45

Kutsal bir görevi icra eden öğretmenlerle bir araya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Sabah saatlerinde Atapark Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi törene katılan Başkan Tokat, toplumun kalkınmasında en önemli yapı taşı olan öğretmenlerin özel gününü kutladı. Tokat, öğretmenlerle selamlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’ndaki etkinliğe de katılan Başkan Tokat, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Milas Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu da bazı okullarda ziyaretlerde bulundu.

İLÇEDEKİ OKULLARA VE SENDİKALARA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, ilçede faaliyet gösteren Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Merkez İlkokulu ve Özge Okulları’nda görev yapan öğretmenlere yapılan ziyaretle devam etti. Öğretmenlere karanfil takdim eden Başkan Tokat, birlikte pasta kestikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Tokat, öğretmenlere yaptığı ziyaretin ardından eğitim sendikalarının Milas temsilciliklerini ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

“EĞİTİME VERECEĞİMİZ DESTEK SÜRECEK”

Öğretmenler ve sendika temsilcileriyle olan görüşmelerde Milas Belediyesi olarak eğitime çok önem verdiklerine değinen Başkan Tokat, “Göreve geldiğimiz günden itibaren öğretmenlerimizle istişarelerde bulunarak eğitimin hayat boyu sürdürülmesi için çaba gösteriyoruz. İlçemizdeki eğitim ve kültür seviyesinin artması için kurslar düzenliyoruz.” dedi. 

Tokat, sözlerini, “Öğretmenlerimiz, gelecek nesillerin yetiştirilmesi noktasında çok kıymetli bir iş yükleniyorlar. Öğretmenlerimiz, ülkemizin kuruluşundan bu yana aydınlık yarınlara giden Cumhuriyet yolunda her zaman büyük bir rehber olarak görev yapmışlardır. Bu anlamlı gün vesilesiyle 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü yürekten kutluyorum.” diyerek sonlandırdı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık