Başkan Tokat Ören Yat ve Çekek Yeri’ndeki çalışmaları inceledi

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ören Yat ve Çekek yerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tokat Ören Yat ve Çekek Yeri’ndeki çalışmaları inceledi
  • 13 February 2022, Sunday 15:06

Alanın tamamlandığında Avrupa’nın özellikle Akdeniz havzasının  en büyük tesisi olacağını belirten Başkan Tokat, tesisin Ören’in ve özellikle Milas’ın değişimine ve ilerlemesine çok büyük katkısı olacağını ifade etti.

Yetkililerle birlikte tesis alanını gezen  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

‘Milas ve Ören için anlamı çok büyük’

Yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tokat; “Sadece Ören için bölgemiz için değil, ülkemiz ve hatta Avrupa için çok önemli bir yatırımdaki çalışmaları izlemek için buradayız. Burası  tamamlandığında Avrupa’nın özellikle Akdeniz havzasının en büyük tesisi olacak. 300 dönümlük alanda muazzam bir tesis. Burada 16 hangar oluşacak. Ülke ekonomisi için çok şey ifade ediyor, Milas ve Ören için anlamı çok büyük. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Başta kooperarifimize, yapımcı firmamıza, geçmişten beri buraya katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Hepimiz bir iş birliği halinde bu büyük tesisi ülkemize kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ören’in ve özellikle Milas’ın değişimine ve ilerlemesine çok büyük katkısı olacak” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık