Başkan Tokat Ören’de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Ören mahallesinde  yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tokat Ören’de yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

Çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini vurgulayan Başkan Muhammet Tokat, "Fen İşleri Müdürlüğümüz, Ören mahallemizde 3 bin metrekare dekoratif ve 12 bin metrekare kilit olmak üzere toplam 15 bin metrekare parke döşeme çalışmalarını devam ettiriyor.Ayrıca Pazar yerinin karşısında bulunan mevcut parkımızı da en kısa sürede yeni ve modern hale getirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

Sabah saatlerinde  Ören mahallesine gelen Başkan Tokat’a Belediye meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İlgin Göktepe,Gençlik kolları,parti yönetimi ve Belediye Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlükleri yetkilileri de eşlik etti.

İlk olarak Ören  pazarını ziyaret eden Tokat, burada pazarcı esnafı ve alış verişe gelen vatandaşlarla sohbet ederek şikayet ve isteklerini dinledi.Daha sonra çalışmaların devam ettiği halk pazarı ve mezarlık bölgelerine geçen Tokat, burada devam eden yaklaşık 15 bin metrekarelik parke döşeme çalışmaları  hakkında yetkililerden  bilgi aldı. Çalışmaların plan ve programımız doğrultusunda devam ettiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; ”Gerek merkez mahalleler, gerekse kırsal mahallelerde 2016 yılı itibariyle eş zamanlı çalışma başlattık .Milas Belediyesi’nin varlığını tüm mahallelerimize hissettiriyoruz.İş yapmak, sorun çözmek ve insan memnun etmek anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar sonucunda bir çok mahallemizin çehresini değiştirdik. Yapılan çalışmalardan mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarımızın memnun olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor.Kırsal mahallelerimizde başlattığımız çalışmalar devam edecek.2019 yılı sonunda herkes bu mahallelerimizdeki değişimi görecek”dedi.

Mahalle esnafı ve sakinleri ile de bir araya gelen, son olarak yaşlı ve hasta vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Tokat ve beraberindeki heyet, daha sonra mahalleden ayrıldı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık