Başkan Tokat ve oda başkanlarından Fethiye temasları

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve beraberindeki heyet, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi. Ziyarette Milas OSB ile Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Süt Sığırcılığı OSB hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Tokat ve oda başkanlarından Fethiye temasları

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  eski CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Belediye Meclis Üyesi Cüneyt İlter, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin,Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 24 Mart’ta FTSO’yu ziyaret etti. Heyet FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve Genel Sekreter Av. Ezgi Kullukçu tarafından karşılandı.

Meğri Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede Başkan Çıralı heyete, FTSO tarafından yürütülen projeler hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

FTSO’nun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise Milas OSB’nin tamamlanması için 2 yıllık bir zamanlarının kaldığını belirterek çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Milas’ta sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiklerini aktaran Başkan Tokat, “Ziraat Odamızın bir konusu ile ilgili oy kullanmamız gerekirse, önce soruyoruz. Şu ana kadar Milas için odalarımızın görüşüne aykırı bir oy kullanmadık. Odalarımızın karar ve menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye özen gösterdik. Bu birlikteliği bozarsak Milas için proje gerçekleştirmek çok zor olur.” dedi.

Samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonunda Başkan Tokat, Başkan Çıralı’ya Milas Belediyesi logolu çini tabak hediye etti. Başkan Çıralı da Başkan Tokat’a FTSO logolu çini tabak hediye etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık