Başkan Tokat, yanan evde incelemede bulundu

​​​​​​​Çomakdağ’da yangın; 2 kişi öldü, 1 kişi yaralı

Başkan Tokat, yanan evde incelemede bulundu

İlçemize bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde 2 katlı evin 2. katında çıkan yangında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, olay yerinde incelemelerde bulunurken, “Hepimizin başı sağ olsun...” dedi.

Milas’a bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde bir evin 2. katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarının ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonrası söndürülen yangında anne Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen hayatını kaybederken, yaralanan evin kızı P. Dağdelen ise İzmir’e sevk edildi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Güne Çomakdağ-Kızılağaç Mahallemizden gelen acı yangın haberiyle uyandık.  2 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve bir kızımızın yaralı olarak kurtulduğu olay yerine giderek, incelemelerde bulunduk. Henüz bilinmeyen nedenle evlerinde çıkan yangın sonucu hayatlarını kaybeden Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen'e Allah'tan rahmet, yaralı olarak kurtulan ve tedavisi devam eden kızımıza acil şifalar diliyorum. Evde dışarıya karşı her türlü tedbir alınmış durumda, ama bunlar vatandaşlarımızın yangından kurtulmasını engelleyen de bir faktör. Şu anda gerekli tahkikat savcımız ve ekipler tarafından yapılıyor. Buradan çıkarmamız gereken dersler var. Tek tesellimiz yangından kurtulan kardeşimiz. Şu an İzmir’e sevk edildi. Durumunun iyi olduğu haberleri geldi. Çok üzgünüm. Gerçekten herkes şuanda şok vaziyette. Çok kısa süre içerisinde yangının bütün binayı sarması ve bu acı sonucu doğurması bizleri de şok etti.

Hepimizin başı sağ olsun... Cennet mekanları olsun” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık