Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat yeni devlet hastanesini ziyaret etti

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hizmete açılan yeni Milas Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında konuşan Tokat, “Milas’ımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Tokat yeni devlet hastanesini ziyaret etti
  • 10 September 2020, Thursday 16:30

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin, yeni Milas Devlet Hastanesi’ne taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından hasta alımları başladı. Yaklaşık 39 bin m2 kapalı alana inşa edilen yeni hastanede; 168’i nitelikli yatak sayısı olmak üzere toplam 207 yataklı oda, 32 poliklinik odası bulunuyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yeni açılan Milas Devlet Hastanesi’ne ziyaretde bulundu. İlk olarak Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tarık Çubukçuoğlu’nu ziyaret eden Tokat, Başhekim’e hediyelerini takdim etti. Burada konuşan Tokat, “Milas’ımız çok güzel bir hastaneye kavuştu. Milas Belediyesi olarak bizler de hastanemizin yapımına elimizden geldiğince destek olduk. Hastane yollarımızın yapımını tamamladık, Milas’ımıza yapılan her türlü hizmetin yanındayız. Yeni Devlet Hastanesi hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Tokat’ın ardından konuşan Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Tarık Çubukçuoğlu da, Milas’ın son derece güzel bir esere kavuştuğunu belirterek, “Hastanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Milas Belediyesi hem yollarımızın yapımı konusunda,çevre düzeni ve taşınma aşamasında, ayrıca da  Atatürk büstünü tamamlayarak bizlere katkı verdiler.” dedi. Diş Polikliniği ve Diyaliz Birimi’nin de yeni Devlet Hastanesi’ne katılacağını belirten Çubukçuoğlu, yeni hastanenin 39 bin m2’lik bir alana kurulduğunu aktardı. Hastanenin tanıtım videosunun izlenmesinin ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hastanenin birimlerini dolaştı. Burada Başhekim Çubukçuoğlu’ndan bilgi alan Tokat, hastane personeline hayırlı olsun dileklerinin ardından, personele işlerinde kolaylıklar diledi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis