Başkan Tokat yeniden encümen üyesi seçildi

Başkan Tokat yeniden encümen üyesi seçildi

Kıyı Ege Belediyeler Birliği’nin Olağan Meclis Toplantısı, 26 Mayıs Çarşamba günü  Konak Belediyesi Selahattin Akçiçek Kültür Merkez’inde yapıldı. Yeniden Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçilen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, tüm başkanların pandemi sürecinde en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Tüm belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu. Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ta yeniden birlik encümen üyeliğine seçildi.

Kıyı Egeler Birliği daha sonra Olağan Meclis Toplantısı’na geçerek, birlik başkanı, başkan vekilleri, yedek katip üyeler, encümen ve komisyon üyelerini belirledi. 9 yeni üyenin birliğe katıldığı toplantıda 2020 mali yılı Kesin Hesap ve Ekli Cetvelleri ile 2020 Faaliyet Raporu da görüşülerek onaylandı.

BAŞKAN TOKAT YENİDEN ENCÜMEN ÜYESİ SEÇİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından gerçekleşen oylama sonucunda  Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da encümen üyeleri olarak seçildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık