Başkan Tokat Zabıta Haftası’nı kutladı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası’nı kutladı.

Başkan Tokat Zabıta Haftası’nı kutladı
  • 03 September 2021, Friday 11:07

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıldönümü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Binası’nda düzenlenen kutlama programında Zabıta personeliyle bir araya geldi.

Kutlama programına Milas Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt İlter, Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış ve Zabıta personelleri katıldı.

“Sizler Belediye’nin topluma karşı yüzüsünüz”

Kutlama programında bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Milas Zabıta Teşkilatı olarak elinizden geldiğince halkımıza en iyi hizmeti gösterme konusunda çalışmalarınızı gerçekleştiriyorsunuz. Sizler Belediyenin topluma karşı yüzüsünüz. Emek ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Son yangın felaketi döneminde de gecenizi gündüzünüze katarak,  güzel bir mücadele örneği verdiniz. Bundan sonraki çalışmalarınızda iyi görevler ve başarılar diliyorum” diyerek, Zabıta Teşkilatı’nın 195. Kuruluş yıldönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı.

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat’ın ardından söz alan Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Salim Tanış, kutlama programı ve iyi dilekleri için Başkan Tokat’a teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık