Başkan Tokat’ın Turizm Haftası Mesajı…

15-22 Nisan arasının Turizm Haftası olarak kutlanması nedeniyle Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da bir mesaj yayımlayarak, turizm haftasını kutladı. Başkan Tokat, “Milas’ımız tarihiyle, doğasıyla, özgün etnik yapısıyla ve binlerce yıllık kültür birikimiyle uygarlıklar başkenti olmayı fazlasıyla hak etmiştir.” diyerek, belediye olarak yaz sezonu için yapılan hazırlıkları anlattı.

Başkan Tokat’ın Turizm Haftası Mesajı…
  • 15 April 2023, Saturday 12:03

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın açıklaması şöyle;

"Karia Bölgesi’ne iki kez başkentlik yapmış kentimiz; 27 antik kenti ile kültür turizminin yanı sıra, eşsiz doğa güzellikleriyle doğa turizmi, ekstrem sporları ve Gökova ile Güllük Körfezi boyunca uzanan 117 km uzunluğundaki sahil şeridiyle deniz turizmine hizmet vererek ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacak geniş bir turizm yelpazesine sahiptir.

Yerel yönetim olarak bizler, sahil şeridimizi canlı tutmak ve Milas’ta ikamet eden hemşehrilerimizin ve yöreye gelen misafirlerimizin memnuniyetini sağlamak için hummalı bir çalışma içerisinde bulunmaktayız. Bu kapsamda Boğaziçi Mahallemizde sahil düzenleme çalışmalarımızı tamamladık. Güllük Mahallemizde parke kaplamadan, aydınlatma direğine varıncaya kadar gerçekleştirmekte olduğumuz değişimle halkımızın ve yerli-yabancı turistlerimizin kullanımına açacağımız sahil şeridimiz Milas’ımız için büyük bir kazanç olacaktır. Gökova’nın incisi Ören’imizde de “Sahil Bandı Avan Proje”mizi tamamlamış olup kesin proje üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Deniz turizminin ötesinde kentimizin tarihi dokusunu canlandırmak, güzelliklerini tanıtmak ve turizme kazandırmak amacıyla restorasyon çalışmalarımıza da hız vermiş bulunmaktayız. “Kültürel Mirasımızı Koruma Programı” kapsamında gerçekleştirdiğimiz projelerle kent yaşamımıza kültürel değer kazandırmayı hedefleyerek kültür turizmine katkı sağlamak istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta turizm sektöründe hizmet veren, sektörün gelişimine katkı sağlayan tüm değerli isimlere teşekkür ediyor, hemşehrilerimin Turizm Haftası’nı kutluyor ve bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık