Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’ın yoğun mesaisi

Başkan Tokat, yangın bölgelerini ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e eşlik etti. Ölen MUSKİ personeli Muhammet Dönmez’in cenaze törenine katıldı. Başkan Tokat aynı akşam, Marmaris’te Vali Başkanlığı’nda toplanan İl Afet Değerlendirme toplantısına katıldı..

Başkan Tokat’ın yoğun mesaisi
  • 19 August 2021, Thursday 11:42

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta meydana gelen yangın felaketinin yaralarını sarmak için yoğun mesai harcıyor.

Milas’ta 11 gün boyunca ilçenin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınları, birçok hasarı ve acıyı geride bıraktı. Toplamda 50 km’lik bir alanı kapsayan yangınlarda yaklaşık 20 bin hektar alan kül oldu, yüzlerce vatandaş yaşadıkları yerlerden tahliye edildi. Yangınların sona ermesiyle birlikte hasar tespit çalışmalarına başlanırken tespit çalışması tamamlanan bölgelerde yurttaşların yaraları sarılmaya başlandı.

“Akşener’den Geçmiş Olsun Ziyareti”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün yangından en çok etkilenen bölgelerden olan Gökbel Mahallesi’ndeydi. Akşener kendisini karşılayanların arasında bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a geçmiş olsun dileklerini iletirken hasarların onarılması için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti. Gökbel Mahallesi’nde bulunan kahvede vatandaşlarla buluşan Akşener’e İyi Partili yöneticiler ve milletvekilleri de eşlik etti. Buraya siyaset yapmaya veya poz vermeye gelmediğini belirten Akşener, “Amacımız yaraların birlikte sarılması. Ben elimden ne geliyorsa hem Ankara’da hem de bölgede ne yapabiliyorsam sizlerin yanında olacağım. Buraya şov yapmaya gelmedim. O yüzden sözü fazla uzatmayacağım, söz sizlerin… Birçok basın kuruluşu burada bizleri takip ediyor, istekleriniz, talepleriniz neler her şeyi anlatabilirsiniz, sizleri dinliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. Yurttaşların taleplerini aktarmasının ardından sonlanan buluşmanın ardından bir araya gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yangından doğan zararla ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Tokat, Akşener’e, “Sayın Genel Başkan bölgemize geldiğiniz, yaraların sarılması noktasında katkı koyduğunuz için sizlere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Bizler de yaraların sarılması noktasında yoğun bir çaba harcıyoruz.” dedi. Başkan Tokat buradan genç yaşta hayatını kaybeden MUSKİ personeli Muhammet Dönmez’in cenazesine katılmak için ayrıldı.

“Acımız Çok Büyük”

Gökbel Mahallesi’nden ayrılan Başkan Tokat, geçtiğimiz günlerde geçirdiği elim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden MUSKİ İçme Suyu Birimi’nde görevli Muhammet Dönmez’in Akçakaya’daki cenaze törenine katıldı. Sosyal medya hesaplarından genç yaşta hayatını kaybeden Dönmez için bir açıklama yapan Başkan Tokat, “Elim bir trafik kazası sonucu erken yaşta aramızdan ayrılan MUSKİ personelimiz Muhammet Dönmez’in Akçakaya’daki cenaze törenine katıldık bugün. Hem yangın felaketi hem de genç bir kardeşimizin aramızdan ayrılışı... Acımız çok büyük... Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

“İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı”

Muğla’da meydana gelen yangın felaketinin ardından bölgedeki yaraların sarılması noktasında çalışmalar sürüyor. Marmaris’te Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanlarının katılımıyla Muğla İl Afet Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili konuşan Başkan Tokat, “Bugün Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı başkanlığında Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün’ün, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katılımıyla yaşanan feci yangın felaketleri sonrası il değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararların bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık