Voleybolda rakipler belli oldu

2021-2022 Voleybol sezonunda ilimizi ve ilçemizi Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde temsil edecek olan Milas Belediyespor'un ligde mücadele edeceği takımlar belli oldu.

Voleybolda rakipler belli oldu
  • 19 August 2021, Thursday 13:51

Geçtiğimiz hafta sonu Voleybol Federasyonu’nda yapılan fikstür çekimi sonrasında yeni sezonda lig maçlarının 9 Ekim 2021 tarihinde başlayacağı netleşti.

Yeni transferleri ve yeni teknik heyeti ile ligde ilk 4 sırada yer alarak Efeler Ligi play off şansını yakalamak isteyen Milas Belediyespor Voleybol Takımı, A grubunda Alanya Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Bigadiç Belediyespor, Hekimoğlu Bursa İhtisasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, İzmir Saint Joseph, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Konya Büyükşehir Belediyespor, Kütahya Belediyespor, Manisa Kula Belediyespor ve Nevşehir Ürgüpspor ile mücadele edecek.

Lig sonunda gruplarda ilk 4 sırayı alacak takımlar play off hakkı kazanırken, son 2 sıradaki takımlar da bir alt kümeye düşecek.

İlk Maç Milas'ta Kütahyaspor'la

Teknik Sorumlu Hüseyin Düzceler yönetiminde lige hazırlanan Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligin ilk haftasında 9 Ekim 2021 Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde Kütahya Belediyespor ile ilk lig maçına çıkacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık