Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan 8 Mart mesajı

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Başkan Tokat’tan 8 Mart mesajı

“Toplumların temel taşı aile. Ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumun teminatıdır. Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakarlık gösteren ve rol üstlenen, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Kadınlarımız; bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdır.

Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların sahip olduğu özgürlük, toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yeridir. Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır.

Cumhuriyetimizin kuruluşu ile birlikte kadınlarımız; çağdaş ve dünya kadınlarının sahip olduğu kazanımları tek tek elde etmiş, modern Türkiye’nin kurulmasında da önemli misyon üstlenmişlerdir. Hayatımızın birçok alanındaki çalışmalarıyla dünya çapında başarılara imza atmış, varlıklarıyla toplum yapımıza şekil vermişlerdir.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle, kadınlarımızın hayat içerisinde karşılaştığı sorunların ortadan kalktığı, kadınlarımızın şiddetle ve toplumsal hayat içerisinde karşılaştıkları çeşitli mağduriyetlerle değil; sosyal, sanatsal, akademik ve ekonomik alandaki başarıları ve kattıkları değerlerle anıldığı bir Dünya dileyerek, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis