Başkan Tokat’tan Engelliler Günü Mesajı: “KUTLAMA DEĞİL, FARKINDALIK GÜNÜ..”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

Başkan Tokat’tan Engelliler Günü Mesajı: “KUTLAMA DEĞİL, FARKINDALIK GÜNÜ..”
  • 03 December 2020, Thursday 9:41

“Değerli Hemşehrilerim;

3 Aralık Dünya Engelliler Günü bir kutlama günü değil; bir farkındalık günüdür. Milas Belediyesi olarak bizler, her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Görev süremiz boyunca engelli kardeşlerimizin sosyal hayata katılımı noktasında yaptığımız çalışmalar, engelli vatandaşlarımıza karşı hassasiyetimizin en önemli göstergesidir. Bu çalışmalar kapsamında daha geçtiğimiz hafta Belediyemize kazandırdığımız yeni Engelli Nakil Aracımızın da tüm engelli kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizler gerek hizmetlerimizle, gerekse sosyal sorumluluk projelerimizle  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Değerli hemşerilerim; engel sadece zihinlerde olan bir kavramdır. Unutulmamalıdır ki zihnimizdeki engelleri kaldırmadıkça hiçbir yasa, uygulama ve faaliyet engelli kardeşlerimizin yaşadıkları zorlukları gideremez. Bir kez daha ifade etmek gerekir ki sosyal yaşam içerisinde, engelli vatandaşlarımızın kimsenin yardımı olmadan kendilerini var edebilmeleri temel bir insan hakkıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumumuz adına bir farkındalık yaratmasını temenni ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir ömür dileyerek, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”                           

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık