Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan siyasi partilere ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Ak Parti, MHP ve Deva Partisi’ne ziyaretlerde bulundu. Kongrelerini tamamlayarak görevlerine başlayan parti teşkilatlarına gerçekleştirilen ziyaretlerde, ortak akılla yönetilen bir Milas vurgusu öne çıktı.

Başkan Tokat’tan siyasi partilere ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat genel kurullarını tamamlayan siyasi partilere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Tokat’a; CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Belediye Başkan Yardımcıları ve Milas Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Ziyaretler kapsamında önümüzdeki dönemde Milas’a yapılacak hizmetler doğrultusunda istişarelerde bulunularak, çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı. İlk olarak Ak Parti Milas İlçe Başkanlığına yapılan ziyarette Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı, Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Ak Parti Milas Belediye Meclis Üyeleri ve parti üyeleri karşıladı. Genel kurullarını tamamlayarak göreve başlayan Emin Çelik ve yönetimine başarılar dileyen Tokat, “Ortak akılla yöneteceğimiz bir Milas’ı hep birlikte inşa edeceğiz. Bu doğrultuda Emin Çelik ve Ak Parti teşkilatına yeni görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi. Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü çok memnun olduklarını dile getiren Emin Çelik, “Bizler aslında ilk göreve geldiğimizde Başkan beyi makamında ziyaret edecektik. Sayın Başkanımız bizden önce davranarak bizleri ziyarete geldiler, kendilerine bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi. Genelde ve yerelde iktidar olan iki partinin buluşmasının çok önemli olduğunu vurgu yapılırken, Milas için ortak bir irade gösterilerek çalışılacağı vurgulandı.

“Milas İçin Kim Çivi Çakıyorsa Allah Razı Olsun”

Adalet ve Kalkınma Partisi ziyaretinin ardından, geçtiğimiz ağustos ayında olağan genel kurullarını tamamlayarak göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Başkan Tokat,  yeni dönemde güven tazeleyerek tekrar göreve gelen İlçe Başkanı  Emin Nazmi Ünlüsoy  ve yönetimine başarılar diledi. ‘’Hizmet etme noktasında bütün siyasi partilerle birlikte önceliğimize Milas’ı koyarak hep birlikte çalışacağız.’’ diyen Tokat, bu anlamda destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Tokat’ın ardından söz alan Emin Nazmi Ünlüsoy, Muhammet Başkan ile çok uzun yıllardır tanıştıklarını belirterek, “Milas için kim çivi çakıyorsa Allah ondan razı olsun, biz her zaman bu kent için olan her şeyi destekleyeceğiz.” dedi.

Başkan Tokat siyasi parti ziyaretleri kapsamında son olarak Deva Partisi Muğla Kurucu İl Başkanı Mehmet Tolga Keskin ile bir araya geldi. Yeni kurulan bir yapılanmaları olduğunu belirten Keskin, Belediye Başkanımız ile ortak paydada buluşarak Milas için hizmet edeceklerini belirtti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yeni görevinde Başkan Keskin ve ekibine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretler, hediyelerin verilmesi ve fotoğraf çekimleriyle noktalandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis