Başkan Tokat’tan yoğun ziyaret programı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ziyaretlerine devam ediyor. Milas-Bodrum Havalimanını ziyaret ederek burada bir takım temaslarda bulunan Başkan Tokat ardından Milas’ın kırsal mahallelerinde yurttaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tokat’tan yoğun ziyaret programı
  • 21 January 2022, Friday 11:27

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat turizm sezonu öncesi Milas-Bodrum Havalimanındaydı. İlk olarak TAV Genel Müdürü İclal Kayaoğlu’nu ve DHMİ Başmüdürü Necati Algül’ü ziyaret eden Başkan Tokat’ın bir sonraki durağı Havalimanı Taksi Kooperatifi oldu. Burada taksici esnafını ziyaret eden Başkan Tokat, taksicilerle sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, Milas CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol eşlik etti.

“Kırsal Mahalle Ziyaretleri”

Havalimanı ziyaretinin ardından Başkan Tokat sırasıyla Akyol, Yaka, Ekinanbarı ve Koru Mahallelerini ziyaret etti. Burada yurttaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aktardı. Vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Başkan Tokat, isteklerin doğrudan çözümü adına ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Ziyaretlerle ilgili bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bugün güne bölgemizin en önemli değerlerinden Milas-Bodrum Havalimanı’nı ziyaret ederek DHMİ Başmüdürü Sayın Necati Algül’ü, TAV Genel Müdürü İclal Kayaoğlu ve Havalimanı Taksi Kooperatifimizi ziyaret ederek başladık. Yeni turizm sezonu öncesi karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak kendilerine çalışmalarında başarılar diledik. Ardından Akyol, Yaka, Ekinanbarı ve Koru Mahallelerinde hemşehrilerimizle buluşarak sıcak sohbetlerine eşlik ettik. Soğuk havaya rağmen hemşehrilerimizin gösterdiği ilgi çok değerliydi. Tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Editör: Tülay SÜKÜN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık