Başkan vatandaşlardan duyarlılık istedi

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medyadan kendilerine ulaştırılan fotoğraf üzerine açıklamada bulunarak, vatandaşlardan duyarlı olmalarını istedi.

Başkan vatandaşlardan duyarlılık istedi

Başkan Tokat’ın çöplerin çöp konteynerleri yerine çevreye atılması ve zarar verilmesi üzerine yaptığı açıklama şu şekilde;

 “Değerli hemşerilerim; Sizlerle sosyal medyadan bizlere ulaştırılan ve şikayet konusu olan bu fotoğrafı özellikle paylaşmak istedim.

Değerli kardeşlerim el insaf! Türkiye nüfusunun önemli bir bölümünün turizm bölgesi olarak ziyaret ettiği, ikincil konutların yoğunlukta olduğu ve ekonomik anlamda kişi başına bazda hizmet payı alınan gerçek nüfusla hizmet götürülen nüfus arasında farkın dağlar kadar olduğu bölgemizde elbetteki bizlerin de eksiği olabilir, hatası olabilir. Fakat bu kadar acımasız ve önyargılı bir eleştiriyi asla kabul etmiyorum. Fotoğraftaki çöp kovası boş, dışıysa çöpten, pislikten geçilmiyor. Çöp kovasına belli ki zaten zarar verilmiş, Çöpü almak tabi ki belediyenin sorumluluğu ama çevreye duyarlı, çevreyi koruyan yaklaşımlar göstermek ve bunları uygulamakta vatandaşlar olarak hepimizin görevi!

Bir belediye başkanının çok ötesinde, sade bir vatandaş, bir hemşeriniz, bir kardeşiniz olarak sizlerden rica ediyorum; Lütfen daha duyarlı, daha dikkatli ve daha titiz olalım. El birliğiyle bölgemizi hayat kalitesi yüksek, daha yaşanılır bir yer kılalım. Anlayışınız ve bu konudaki olumlu yaklaşımlarınız için şimdiden tüm hemşerilerimize yürekten teşekkürler. Daha güzel, daha temiz, daha mutlu bir Milas mümkün. Bunu hep birlikte başaracağız.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık