Basketbola zorunlu veda

İlçemizin başarılı basketbol sporcularından biri olan Doğasu Orcan, İzmir’deki kulüp antrenmanında sakatlandı. Sakatlığı nedeniyle bir süre basketbola veda eden başarılı sporcumuz Doğasu Orcan ile görüştük.

Basketbola zorunlu veda

İzmir Timur Arslan Koleji’nde burslu olarak okuyan ve aynı zamanda kulübün alt yapı bünyesinde basketbol oynayan 15 yaşındaki umut vaat eden sporculardan biri olan Doğasu Orcan, gazetemize sakatlığı ile ilgili bilgi vererek, “İzmir’deki son antrenmanda yere ters ayakla basmam sonucunda doku zedelenmesi yaşadım ve bir süre bu sakatlığım nedeniyle basketboldan uzak kalacağım” dedi.

Yeni Milasspor’un profesyonellik yıllarında takımın kalesini koruyan Mustafa Orcan’ın kızı olan sporcumuz Doğasu Orcan’a gazetemiz adına en kısa zamanda sahalara yeniden dönmesi dileklerimizle geçmiş olsun diyoruz.

Doğasu Orcan

2005 Bodrum doğumlu sporcumuz Doğasu Orcan, Milas Sakarya İlkokulu’nda Basketbola başladı. Orta öğretimini burslu olarak Milas’taki çeşitli okullarda yaptı. Orta ikide Bodrum Kartallarında kulüp takımında basketbol oynamaya başladı. Orta sonda Samsun Canik Belediyespor’a transfer oldu.

Lise birde Kütahya Ülküspor takımında burslu olarak hem okudu ve hem basketbol oynadı.

Son olarak 2020-2021 spor sezonunda İzmir Timur Arslan Kolejinde öğrenimini sürdürmekte ve kulüp takımında yer almaktadır.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık