Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Batman Beşiride Getat Açıldı

Batman’da bir ilk olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Ünitesi açıldı. Hacamat-kupa, mezoterapi, ozon terapi, akupunktur ve sülük uygulaması gibi geniş bir tedavi seçeneği ile Beşiri Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Batman Beşiride Getat Açıldı
  • 19 February 2021, Friday 10:13

BATMAN (İGFA) - Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, ilk defa Beşiri Devlet Hastanesi'nde sunulan GETAT hizmetinden vatandaşların rutin sağlık problemleri için nasıl hastaneye başvuruyorlar ise GETAT uygulamaları için de hastaneye başvurarak sunulan faydalanabileceklerini söyledi.

GETAT Ünitesi'nde hekimlerin akupuntur, sülük tedavisi, kupa terapisi, hacamat, ozon terapi, mezoterapi gibi alternatif tıp uygulamalar yapacağını söyleyen Müdür Dr. Pamukçu, bu hizmetlerin sağlık kurumlarında denetlenebilir sertifikalı hekimler tarafından verileceğini kaydetti.  Müdür Dr. Pamukçu, usulsüz şekilde yapılan uygulamaların önüne geçileceğini belirterek, bu sayede halk sağlığının korunması hedefleneceğini söyledi. GETAT Merkezinden randevu için 0 488 3112123.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık