Battalgazi Belediye Başkanı'ndan Ankara Çıkarması

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ankara’da ziyaretlerde bulunarak hazırladıkları projelere destek istedi.

Battalgazi Belediye Başkanı'ndan Ankara Çıkarması
  • 10 February 2021, Wednesday 16:59

MALATYA (İGFA) - Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkez Özel Kalem Müdürü Behçet Kaynar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, AK Parti Genel Merkez Başkan Yardımcısı-Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti MKYK Üyesi-Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, İller Bankası A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Büyük, İller Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok ve Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Bahçe Bitkileri Araştırma Daire Başkanı Gökhan Kızılcı’yı makamlarında ziyaret etti.

Battalgazi’de hayata geçirdiği vizyonel ve prestij yatırımlar hakkında Başkan Vekili Kurtulmuş, Özel Kalem Müdürü Kaynar, Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki, Teşkilat Başkanı Kandemir, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Gürgen, Teşkilat Başkan Yardımcısı Bulut ve Dalkılıç’a bilgiler veren Başkan Güder, Derme Deresi Islah Projesi başta olmak üzere önümüzdeki aylarda başlayacak olan Kentsel dönüşüm çalışmaları ve Battalgazi’yi gelece taşıyacak vizyon projeler hakkında da bir dosya sunumu gerçekleştirdi.

 “PROJELERİMİZE DESTEK İSTEDİK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçeyi mazisine layık, istikbale hazırlama noktasında kültürel, sosyal, alt ve üst yapı noktalarında çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirirken, "Yöneticiler, yönetilenlere hizmetkar olmak zorundadır. Efendilik yapanların biziM aramızda işi yoktur. 5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi, geleceğe taşımak bizim görevimizdir” dedi.

 

    

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık