Bayram coşkusu şehir bandosuyla yaşandı

​​​​​​​Milas Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle özel bir program hazırladı.

Bayram coşkusu şehir bandosuyla yaşandı

102. yılını kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkuyla karşılandı. Milas Belediyesi vatandaşlara bayram sevincini doyasıya yaşatmak için özel bir kutlama programı gerçekleştirdi. Milas Belediyesi Şehir Bandosu ilçemiz cadde ve sokaklarında şarkı ve marşlar eşliğinde gezerek, vatandaşlarımıza bayram sevinci yaşattı. Atapark Meydanı’nda Şehir Bandosunun araçtaki yerini almasıyla başlayan etkinlik daha sonra Milas Belediye Başkan Vekili Harun Reşit Çavuşoğlu ve CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin korteje katılmasıyla yaya olarak devam etti.

Coşkulu marşlar ve şarkılar seslendirildi

Bir süre önce kurulan ve gerçekleştirdiği yoğun provalarla çalışmalarını tamamlayan Milas Belediyesi Şehir Bandosu ekibi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için özel bir şekilde hazırladığı repertuvarındaki marş ve şarkıları seslendirdi. Yeni üniformalarıyla Şehir Bandosunun seslendirdiği şarkı ve marşlarla büyük coşku yaşayan vatandaşlar, bando ekibine alkışlarla ve Türk Bayraklarını dalgalandırarak eşlik ettiler.

Ayrıca Şehir  Bandosu’nun güzergahında olmayan cadde ve sokaklarda da  Milas Belediyesi’ne ait özel ses sistemi olan araç marşlar ve şarkılar eşliğinde gezerek, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık