Bayramlaşma töreninde koronavirüs uyarısı

Milas’ta kamu kurum amirleri ile siyasi parti temsilcileri Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Törende konuşan Kaymakam Böke, koronavirüsteki artışa dikkat çekti.

Bayramlaşma töreninde koronavirüs uyarısı

İlçede resmi kurum amirleri ve temsilcilerinin katılımıyla bayramlaşma töreni bayramın 2. Günü, yani 10 Temmuz'da saat 14.00'te gerçekleştirildi. Kurban Bayramı dolayısıyla Milas Kaymakamlığınca Milas Belediyesi Evlendirme ve Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına katılan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaştı.

Düzenlenen bayramlaşma programına katılanlara teşekkür eden Kaymakam Böke herkesin bayramını kutladı ve son günlerde artış gösteren Korana virüs salgınındaki artışlar sebebiyle dikkatli olunması uyarısında bulundu. Buradaki programın ardından Kaymakam Böke ve beraberindeki heyet, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek emniyet personelin bayramlarını kutladı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğünden sonra İlçe Jandarma Komutanlığı, Muğla Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği çalışanları ile M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan özel bireylerin bayramı kutlandı.

Program Milas Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalar ile bayramlaşılmasının ardından sona erdi.

 

AKP’nin bayramlaşma töreni ise, THK üzerindeki yeni binasında gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanı Emin Çelik ve partililer katıldı. Vekil Gökcan ve beraberindeki heyet, daha sonra THK Milas Şubesi Başkanı Sabahattin Kiremitçi'yi ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partililer, Arastapark'taki parti binası önünde bir araya gelerek Kurban Bayramı'nı kutladı. Bayramlaşma törenine CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban, Suat Özcan, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve partililer katıldı.

İYİ Partililer, resmi bayramlaşma törenini Menteşe’de gerçekleştirdi. Bayramlaşmaya, Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve Muğla ili yönetimi ve ilce yöneticileri, üyeler katıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık