Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Beçin Gençlikspor Olağanüstü genel kurul kararı aldı

2018-2019 Muğla süper Amatör Küme liginde zor bir sezon yaşayan ve sezon sonunda ligi dokuzuncu sırada tamamlayan ilçemiz spor kulüplerinden Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Başkanı Erhan Çiftçi gazetemize yaptığı açıklamada en geç bir ay içerisinde olağanüstü genel kurula gideceklerini belirterek 2019-2020 futbol sezonuna Beçin Gençlikspor olarak yeni kulüp başkanı ve yönetimi ile gireceğiz dedi.

Beçin Gençlikspor Olağanüstü genel kurul kararı aldı

Erhan Çiftçi, “2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde sezona iyi futbol ve BAL Ligi hedefiyle başladık ancak yönetim ekibimiz içersinde yaşadığımız çeşitli sorunlar sonrasında ne yazık ki sezonu dokuzuncu sırada tamamladık.

Kulüp Başkanı ve yönetim ekibi olarak sezon içersinde yaşadığımız ve yaşattığımız sıkıntılar sonrasında Milas adına son derece üzücü olaylar yaşanmasına neden olduk.

 Sezon başında birlikte yola çıktığımız yönetim ekibimizdeki arkadaşlarımız ile sezonu tamamlayamadık, yalnız kaldık, hatalar yaptık; hatalarımız sonrasında kulübümüz ve Milas’ın yıpranmasına neden olduk.

2018-2019 sezonunda kulübümüze destek veren ve her zaman yanımızda olan Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a ve kulübümüze destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Olağanüstü Genel Kurul  olacak

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi yaptığı açıklamada, en kısa zamanda olağanüstü genel kurul kararı alacaklarını vurgulayarak yeni sezonda hatalarından ders almış bir Beçin Gençlikspor’un sahalarda olacağını belirtti.

Aday olabilirim

Haziran ayı sonunda ya da Temmuz ayı içinde yapılacak olağanüstü genel kurulda aday çıkmazsa kulübün başkanlığına yeni yönetimiyle talip olabileceğini vurgulayan kulüp başkanı Başkan Erhan Çiftçi, kulüp yönetimine aday çıkması halinde yeni yönetimi destekleyebileceğini söyledi.

Yola Milaslı Futbolcularla devam edilecek

Yeni sezonda kulüp yönetiminde yeniden görev aldıklarında Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor olarak yola Süper Amatör Küme’de sadece Milas’ın futbolcularıyla sahaya çıkacaklarını söyleyen Erhan Çiftçi, yeni sezonda kulüp olarak büyük hedef koymayacaklarını, mütevazi bir bütçe ile süper Amatör Küme’de  yer alacaklarını belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis