Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Beçin Gençlikspor’da ayrılık ateşi

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde ilçemizi temsil eden Beçin Gençlikspor’da ligin ilk yarısının son karşılaşması sonrasında toplanan kulüp yönetimi, toplantı sonrasında, 6 futbolcu ve teknik sorumlularıyla yollarını ayırdıklarını açıkladılar.

Beçin Gençlikspor’da ayrılık ateşi

Geçtiğimiz hafta sonu Gümüşlük deplasmanında lider Gümüşlük Gençlikspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Beçin Gençlikspor’da yönetim kurulu kararı sonrasında 6 futbolcu ile takımın teknik sorumluluğu görevinde bulunan isimlerle yolların ayrıldığı vurgulandı.
Beçin Gençlikspor’da yaşanan bu gelişmeler sonrasında kulüp basın sözcüsü Hasan Tuzla gazetemize yaptığı açıklamada, yaşanan futbolcu ve antrenör değişiklikleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:
Hasan Tuzla; “Sezona yaptığı transferler ile damga vuran ve sezonun ilk maçında oynadığı futbolla Süper Amatör ligde ilk sıraları zorlayacağını gösteren Milas Esnafspor içeride 1 beraberlik hariç tüm maçlarını kazandı, ancak deplasman fobisini bir türlü yenemeyen Milas Esnafspor ilk yarının bitmesiyle 5 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet ile 18 puan toplayarak ilk yarıyı 3. sırada tamamladı. Bu durumda takımda yenileme kararı alan Milas Esnafspor Külübü yönetimi, Başkan Ekrem Vanlıoğlu yönetimindeki toplantıda, Teknik Direktör Mehmet Ali Sevil ve Yardımcısı Samet Çapkınoğlu ile yollarını karşılıklı olarak ayırma kararı alındı, aynı toplantıda Milas Beçin Gençlikspor Kaleci Serkan Tekin, Stoperler Tarık Tuncer ve Engin Güç, ön libero mevkiindeki Murat Candan ve Sol bek Kaan Ergen ile yollarını ayırdı.
Teknik direktör Mehmet Ali Sevil’den boşalan Antrenörlüğe ise Ayhan Kale’yi getiren Milas Esnafspor’da ikinci yarıda hocaya yardım edecek antrenörlerimiz de takımımızın kaptanı Bekir Adıgüzel ve Nusret Sezgin oldular” dedi.
Transferlerimiz Sürecektir
“Bucaspor’dan aldığımız profesyonel bir geçmişi olan Volkan Demirkıran’ı ve İzmirspordan aldığımız profesyonellik tecrübesi olan İbrahim Kargı’yı da Gümüşlük maçında formamızı giydirdik. Yeni Teknik Sorumlumuz Ayhan Kale’nin yönlendirmeleriyle takımımızın ihtiyaç duyulan bölgelerine yeni futbolcu transferlerimiz önümüzdeki günlerde sürecektir zaman içersinde kadromuza kattığımız futbolcularımızla ilgili olarak da basın mensuplarımızı bilgilendirmeyi sürdüreceğiz” diyen Beçin Gençlikspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Tuzla, Beçin Gençlikspor yeni oluşumu ile ligin ikinci yarısında şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır dedi.
Hasan Özkan Beçin Gençlikspor’da
2019-2020 Sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Beçin Gençlikspor’da devre arasında alınan İbrahim Kargı ve Volkan Demirkıran’dan sonra savunmaya çok tecrübeli bir futbolcu daha transfer edildi.
Uzun yıllar ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un formasını giyen başarılı savunma oyuncusu Hasan Özkan, yeni takımı Beçin Gençlikspor için formasını terletecek.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis