Beçin’de Fatih Dönemi

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele eden ilçemiz takımlarından biri olan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’da geçtiğimiz hafta sonu Muğla’da oynanan Muğla Üniversitesi- Beçin Gençlikspor karşılaşması sonrasında alınan 3-1 lik mağlubiyet, deneyimli teknik adam Cavit Bulgulu ile Beçin Gençlikspor’un yollarının ayrılmasına neden oldu.

Beçin’de Fatih Dönemi

Fatih Arslan Beçin Gençlikspor’da

Bu yıl BAL Ligi takımlarından Yatağanspor ile sezon başı yardımcı hoca olarak anlaşan Yeni Milasspor’un eski futbolcusu, takım kaptanlarından biri olan ve aynı zamanda Milaspor Masterler Futbol Takımında da futbol oynayan genç antrenör Fatih Arslan, Beçin Gençlikspor ile Süper Amatör Küme Ligi antrenörlüğü için anlaştı.

Aldığı seri mağlubiyetlerle Süper Amatör Küme Ligi’nde son sıralara düşen Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, yeniden toparlanmak ve alacağı galibiyetlerle ligin üst sıralarına çıkmak istiyor.

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Erhan Çiftçi gazetemize yaptığı açıklamada,“Cavit Hoca ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayırdık” diyerek, yeni hocaları Fatih Arslan ile yeniden bir çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.

Eski antrenörleri Cavit Bulgulu’ya teşekkür ettiğini vurgulayan başkan Erhan Çiftçi, puan kayıplarına tahammüllerinin kalmadığını belirterek, takımın başına getirilen yeni antrenörleri Fatih Arslan’a da başarı dileklerini iletti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık