Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın “Dünya Tiyatrolar Günü” Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tokat, başta Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu üyeleri olmak üzere, tiyatroya gönül veren tüm oyuncuları kutladı.

Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın  “Dünya Tiyatrolar Günü” Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yaşamın bir parçası, güzel sanatların hayata yakın en önemlilerinden olan ve insanlık tarihi kadar eski bir geçmişe sahip bulunan tiyatro, bir toplumun kendi benliğini tanıması, dile getirmesi yolunda en önemli araçlardan biridir.

 Halkımızın kültür ve sanat bilincinin yükseltilmesinde bir eğitim aracı olan Türk Tiyatrosu, insana ve topluma ait her şeyi, acıyı, umudu, sevinci anlatabilen ve bu nedenle de evrenselliği içinde en çok barındıran sanat dallarından birisi olmuştur. Bu anlamda Milas Belediyesi olarak bizler de özellikle Belediye Tiyatromuzun değerli oyuncularıyla şehrimize tiyatroyu sevdirmeye, tiyatro sanatıyla halkımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda başta Milas Belediyesi Şehir Tiyatromuzun değerli üyeleri olmak üzere tiyatronun varlığını sürdürmesine katkıda bulunan Türk tiyatrosunun değerli tüm tiyatro sanatçılarının Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyor, sahne ışıklarının hiç sönmemesini diliyorum”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık