Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Gaziler Günü mesajı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Gaziler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Gaziler Günü mesajı
  • 18 September 2021, Saturday 10:02

“19 Eylül 1921, Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından TBMM tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ unvanının verildiği tarihi bir gündür. Bu nedenle 19 Eylül tarihi Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır.

Vatan ve millet söz konusu olduğunda fedakârlığı vatandaşlık ilkesi sayan bir kültürün temsilcileriyiz. Tarih boyunca insanlığa yol gösteren büyük medeniyetler kuran bu anlayışta,  şehitlik ve gazilik milli ve manevi değerlerimizin en yüce makamları olarak kabul edilmiştir.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve güvenliğini her şeyin üstünde tutarak mücadele edip, ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtan gazilerimizin kahramanlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, geçmişte verdikleri büyük mücadelelerle, bugün özgür ve huzurlu bir biçimde yaşamamızı sağlayan başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleri ile birlikte huzur ve mutluluklar diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis