Pazar günü 2 spor etkinliği yapılıyor

​​​​​​​19 Eylül Pazar günü ilçemiz Milas 2 spor etkinliğine ev sahipliği yapıyor. İlk spor etkinliği Bafa Kapıkırın’da yapılacak Dağ Bisikleti Yarışları diğeri ise Milas Atapark’ta yapılacak Süslü Kadınlar Bisiklet Turu…

Pazar günü 2 spor etkinliği yapılıyor
  • 18 September 2021, Saturday 10:00

Bafa Kapıkırı’nda yapılacak olan Heraklia Dağ Bisikleti Yarışları Pazar

Sabahı başlayacak ve akşam saatlerinde tamamlanacaktır.

Bisiklet kullanımının önemine vurgu yapmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Üyeleri Atapark’ta buluşarak şehir turu atacaklar.

Kapıkırı Dağ Bisikleti Yarışları

Bafa Kapıkırı Heraklia Dağ Bisikleti Yarışları 19 Eylül Pazar günü başlıyor. Milas’ta ilk kez düzenlenen dağ Bisikleti Yarışlarına 8 ülkeden 250’ye yakın sporcu katılıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Muğla Valiliği himayesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Milas Kaymakamlığı Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Bodrum Dağ Bisikleti Sporları Kulübü Başkanlığı destekleri ile düzenlenecek olan Bafa Ultra MTB Şampiyonasıyla Bafa Kapıkırı’nın eşsiz güzellikleri birleşecek.

Geçtiğimiz hafta içinde Bafa Kapıkırı Selenes Pansiyonda yapılan bilgilendirme toplantısı ile yapılacak olan Dağ Bisikleti Yarışlarıyla ilgili basına bilgi paylaşımında bulunulmuş ve 19 Eylül Pazar günü yapılacak olan yarışlara bisikletseverler davet edilmişti.

Sabah saatlerinde başlayacak olan Dağ Bisikleti yarışları akşam Saat 16.00 ya kadar sürecek ve sonrasında yarışların ödül töreni yapılacak.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu

İlçemizin bisiklet sporu temsilcileri olan Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına dikkat çekmek ve Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nü kutlamak adına 19 Eylül Pazar günü Milas Atapark’ta en süslü kıyafetleri ve bisikletleriyle şehir turuna çıkacaklar.

 Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu Temsilcisi Filiz Acar gazetemize yaptığı açıklamada Milaslı Bisikletseverlere bisikletlerinizle aramızda yer alın çağrısında bulunarak, herkesi etkinliğe davet ettiğini söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık