Belediye Başkanı Tokat’ın 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Yeşil ile mavinin iç içe olduğu cennet bir kentte yaşıyoruz. Milas’ımızın coğrafi yapısı ve konumu itibariyle bir tarafı yeşil diğer tarafı mavidir ve yeşille mavinin buluştuğu ender kentlerden biridir. Gelecek nesillere, uygarlıklar başkenti Milas’ın tarihsel ve kültürel dokusunu hiç bozmadan yaşayabilecekleri yemyeşil bir kent bırakma arzusuyla çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdüreceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Tokat’ın 5 Haziran Dünya Çevre Günü mesajı

Tokat, devamında şunları belirtti:

“Temiz çevre, yaşanabilir bir kent ve yeşil bir doğa için halkımızla el ele vererek, çevre konusunda daha duyarlı, birlikte ve bilinçli hareket edilmesi gerekliliğine inanıyoruz. Biz Milas Belediyesi olarak, çevre bilinci ve duyarlılığını artırmak amacıyla görsel ve yazılı çalışmalar yaparak vatandaşlarımıza ulaşıyoruz. Çevrenin korunmasının asıl olarak yaşamı ve geleceği korumak olduğunu çok iyi biliyor ve çevreye duyarlı vatandaşlarımızın da desteğiyle kentimizi temiz, yaşanabilir ve doğal dokusu korunmuş olarak daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün çevremizi ve doğamızı koruma anlamında önemli bir farkındalık yaratacağını umuyor; mavi ve yeşilin hâkim olduğu, insanlarımızın temiz ve doğal bir çevrede, sağlık, mutluluk ve huzurlu yaşadığı bir gelecek diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık