Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Belediye personeline iş güvenliği, deprem ve yangın eğitimi…

Milas Belediyesi’nde görevli personeline, Ek Hizmet Binası’nda iş kazaları; deprem ve yangınla ilgili bilgilendirme ve tatbikat yaptırılırken, iş sağlığı ve iş güvenliği konularında da eğitim verildi.

Belediye personeline iş güvenliği, deprem ve yangın eğitimi…

İş güvenliği uzmanları Bilal Karakan, Kadem Mulazımoğlu, Elif Apaydın, Tuğba Çolak ve Gamze Özçetin tarafından Milas Belediyesi’nde görevli personele verilen eğitimde; iş sağlığı, iş güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumlulukları, depremden önce, deprem sırasında ve deprem sonrası yapılması gerekenler, yangın anında nasıl hareket edileceği, yangına ilk müdahale, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıklarının sebepleri, kaza yaralanma ve hastalıktan korunma yolları gibi konularda eğitim verildi.

Uzmanlar, her işin mutlaka zor ve riskli yanları bulunduğunu, bu nedenle işe başlarken çalışanın gerekli önlemleri alması gerektiğine dikkat çektiler. Bölgemizde ve ülkemizde meydana gelen iş kazalarından örnekler de verilerek yapılan bilgilendirmede risklere karşı her zaman dikkatli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Uzmanlar tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından belediye personeline küçük çaplı bir de yangın tatbikatı yaptırıldı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık