Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Belediye tarihinin ilk kadın şoförü

Milas Belediyesi, istihdamda kadın erkek eşitliği konusunda önemli bir adım attı. Belediye tarihinde ilk kez kadın kamyon şoförü Milas’ta göreve başladı.

Belediye tarihinin ilk kadın şoförü

Milas Belediyesi, ‘daha temiz bir Milas için’ Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personelin sayısını arttırdı. Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan personel arasında bir de kadın kamyon şoförü bulunuyor.

44 yaşındaki 1 çocuk annesi Nalan Akdağ, Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çöp kamyonu şoförü olarak, Milas cadde ve sokaklarında göreve başladı. Küçüklüğünden beri ağır vasıta araçları kullanmaya ilgisi olduğunu belirten Akdağ, 10 yıldır kamyon şoförlüğü yaptığını belirtti.

“KADINLARA ÖRNEK OLMAK İÇİN BURADAYIM…”

İşini severek yaptığını belirten Nalan Akdağ; “Çocukluğumdan beri araç kullanıyorum. Hep büyük araç kullanmak istemiştim. Hep erkeklerin yaptığı işleri başarabileceğime inanmıştım. Bana bu fırsatı verdiği için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, bana güvendikleri için iş arkadaşlarıma, çavuşlarıma, müdürüme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kadınlara örnek olmak için buradayım. Kadınların her işi yapabileceğine inanıyorum. Göreve çıktığımda herkesin bana selam vermesi, benimle gurur duyması, alkışlaması çok hoşuma gidiyor. Elimden geldiğince bu işi başaracağım ve daha iyi olacağım.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık