Belediyelere 4 adet çöp kamyonu

Muğla’nın Dalaman, Ortaca, Yatağan ve Ula belediyelerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 4 adet çöp kamyonu hibe edildi.

Belediyelere 4 adet çöp kamyonu

AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, yayınladığı basın bülteniyle, Muğla’da dört belediyeye birer adet çöp kamyonu hibe edildiğini duyurdu. Yavuz Demir’in açıklamasına göre, “AK Parti Muğla Milletvekilleri M.Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve AK Parti İl Başkanı Kadem Mete’nin girişimleriyle, Muğla’nın Dalaman, Ortaca, Yatağan ve Ula Belediyelerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca birer adet çöp kamyonu hibe edildi.”

“2018 yılında Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına Muğla’nın çevre temizliği hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünce satın alınan 4 adet çöp kamyonu, AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanı Kadem Mete’nin girişimleriyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un onayıyla Dalaman, Ortaca, Yatağan ve Ula belediyelerine hibe edildi. Belediyelerin temizlik filolarını güçlendiren araçlar, önceki gün teslim edilerek Ramazan Bayramı tatili öncesi göreve başladı.”

Yavuz Demir’in basın bülteninde, devamla şunlar belirtildi:

“Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum olmak üzere, Muğla Valisi Esengül Civelek ile AK Parti Muğla Milletvekilleri M. Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan ve İl Başkanı Kadem Mete’ye teşekkür etti.

AK Partili Demir ve Gökcan, Muğla’nın turizmde Türkiye’nin gözbebeği bir il olduğunu belirterek, AK Partili belediyelerin hizmet için birbirleriyle yarıştıklarını ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerinden bu yana AK Parti ve Cumhur İttifakı MHP’nin kazandığı Ortaca’da değişimlerin gözle görülür biçimde yaşandığını aktaran milletvekilleri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ederek, araçların belediyelere hayırlı olması dileklerini iletti.”

Tabii, bütün bu bilgilendirmelerin ardından, herkesin aklına gelen şeyi biz de bir kez daha buradan belirtelim. Muğla Türkiye’nin gerçekten turizmde gözbebeği bir ilidir. Kuşkusuz AK Partili belediye başkanları da hizmet için yarışıyorlardır. Ama Muğla’nın turizmde en önde gelen ilçeleri Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Milas Belediye Başkanları da yarışıyorlar ve onların çöp kamyonu vb. İhtiyaçları belki çok çok daha fazla.

Neden sadece 4 AKP’li Belediyeye yapılıyor bu yardımlar? Böyle olunca, bunun adı ‘partizanlık’ olmuyor mu? Ve bu hoş mu?..

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık