Benzeri görülmeyen uygulama devam ediyor...Süt Birliği'nin 3 bin üyesine hayat sigortası

Milas Süt Birliği, yaklaşık 3 bin üyesine ücretsiz hayat sigortası yaptırdı. TEB BNP Cardif Sigorta ve Milas Süt Birliği yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Bu bir sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

Benzeri görülmeyen uygulama devam ediyor...Süt Birliği'nin 3 bin üyesine hayat sigortası

Milas Süt Birliği ile TEB BNP Paribas Cardif Sigorta arasında 3 bin üyeyi kapsayan hayat sigortası protokolü imzalandı. Süt Birliği’nin idari binasında gerçekleştirilen imza törenine BNP Paribas Cardif Sigorta Satış Müdürü Ufuk Çanakçıoğlu, BNP Paribas Cardif Satış Direktörü Yasin Demirel, TEB Ege Bölge Direktörü Altan Ensari, TEB Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Serdar Çetin, TEB Tarım Bankacılığı Satış Direktörü Umut Haşhaş, BNP Paribas Cardif Sigorta Ege Bölge Satış Müdürü Serdar Saka, TEB Milas Şube Müdürü Orhan Türkçü, TEB Milas Şube Müdür Yardımcısı Yıldıray Çoban ile Milas Süt Birliği yetkilileri katıldı.

İmza töreninde konuşan Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, “Üreticiden bir kuruş para almadan; yarısını biz, yarısını banka olarak karşıladık. Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Buradan kar etme gibi bir amacımız yok. Hayat sigortası ile bundan sonra sadece kazalarda değil, eceliyle ölümlerde de ödeme yapılacak. Sadece ölüm değil, tam malüliyetlerde de tazminat elde edecek. Bir evrak yükümlülüğünün de olmaması, üyelerimiz ve ailelerine verdiğimiz önemin bir göstergesidir.” dedi.

İmzaların atılmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Banka yetkililerinden elde edilen bilgilere göre; sigorta uygulamalarında normal şartlarda ölüm anında son 5 yılda kullanılan ilaçlar gibi sağlık durumunu belirleyen çeşitli araştırmalar yapılırken, Süt Birliği üyelerinde ölüm belgesi yeterli olacak.

Milas Süt Birliği, önceki yıllarda sigortalamaları ferdi kaza sigortası olarak yaptırmış, gözünü kaybeden bir üye ve trafik kazasında hayatını kaybeden bir üyenin ailesi olmak üzere sigorta ödemesini sağlamıştı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık