Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Beykent Üniversitesi yine şampiyon oldu

Ağustos ayı içersinde Polonya’nın Lodz Kentinde yapılan Üniversiteler arası Voleybol Şampiyonasında rakipleri Hırvatistan’ı 3-1, Portekiz’i 3-0, İsrail’i 3-0, çeyrek finalde Polonya’yı 3-0, yarı finalde Moldova’yı 3-1 yenen ve bu başarısıyla final oynama hakkını elde eden İstanbul Beykent Üniversitesi, şampiyonanın final karşılaşmasında Hırvatistan takımını 3-0 ile geçerek Avrupa’nın en büyüğü olduğunu gösterdi.

Beykent Üniversitesi yine şampiyon oldu

Geçen sene katıldığı Üniversiteler voleybol şampiyonasında şampiyon olan Beykent Üniversitesi üst üste ikinci şampiyonluğunu Polonya’da aldı.

Avrupa Üniversite Sporları Federasyonunca düzenlenen Voleybol Şampiyonasında birbirinden zorlu rakiplerini yenerek finalde Hırvatistan’ın karşısına çına ülkemiz temsilcisi Beykent Üniversitesi maçı 3-0 kazanarak ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu.

Şampiyon Takımın Şampiyon Sporcusu Milaslı

2000 doğumlu 19 yaşındaki genç sporcumuz Haktan Utku Yumru, Avrupa Şampiyonu Beykent Üniversitesi ile ilk kez şampiyonluk sevincini yaşadı.

Milas Belediyespor Kulübünde voleybola başlayan, Milas’ta voleybolun başarılı çalıştırıcılarından biri olan Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Eşref Mete’nin voleybola kazandırdığı genç yetenek Haktan Utku Yumru, İstanbul Beykent Üniversitesi ikinci sınıfta okuyor.

Beykent Üniversitesi Voleybol takımında orta oyuncu olarak yer alan ve geçtiğimiz günlerde Polonya’da yapılan Üniversitelerarası Voleybol Avrupa Şampiyonasında şampiyonluk elde eden Beykent Üniversitesinin şampiyonluğunda katkısı olan genç sporcumuz Haktan Utku Yumru, bayram tatili için geldiği Milas’ta antrenörü Eşref Mete’yi ziyaret etti.

Antrenörlerime teşekkür ediyorum

Milas Belediyespor kız voleybol takımı ile antrenmana çıkan başarılı sporcumuz Haktan Utku Yumru, kendisini voleybola kazandıran antrenörleri Eşref Mete’ye ve Ünsal Çelik’e teşekkür ederek,“ülkemize Beykent Üniversitesi olarak altın madalya kazandırdığımız için çok mutluyuz” dedi.

Voleybolu çok sevdiğini de belirten sporcumuz Haktan Utku Yumru Milas’ta voleybol sporunda yetenekli genç sporcular olduğunu vurgulayarak yeter ki bu sporcularımız gereken önemi verelim ve onlara inanalım açıklamasında bulundu.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık