BİGADİÇ KARŞISINDA ZORLANMADILAR

​​​​​​​Milas Belediyespor:3 Bigadiç Belediyespor:0

BİGADİÇ KARŞISINDA ZORLANMADILAR

Maçın Hakemleri: Taner Kayar, İsmail Arabacı, Nurgül Tatlı, Burak Köleoğlu, Meliha Tosun, Şeymanur Özsoy

Gözlemci: Ümit Zafer Dokucu

Milas Belediyespor: Görkem Yazgan, Burak Eser, Onur İrteni, Samet Akyıldız, Mehmet Ali Doğan, Andaç Kapan, Taha Sabah, Selçuk Karakoyun, Batuhan Karaca, Mert Mutlu, Enes Güç, Ali Cebeci, Oktay Tetik, Barış Çetrefil

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Bigadiç Belediyespor: Yasin Fatih Vona, Tolgahan Yaşartepe, Efe Sadık Özbey, Onur Ulaş Topbaşlı, Emre Karahan, Aykut Acar, Mustafa Yıldız, Serhat Bas, Mehmet Demir

Teknik Sorumlu: Kemal Kıvanç Elgaz

Seri Galibiyetlerle Yola Devam Ediyorlar

5 MAÇ 5 GALİBİYET

2020-2021 Voleybol sezonunda ilçemizi Büyük Erkekler Voleybol Birinci Liginde temsil eden Milas Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde ağırladığı Bigadiç Belediyespor’u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Covit Tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda seyircinin izlediği lig maçında, alt yapı sporcularını Galatasaray’dan gelen sporcuların oluşturduğu Bigadiç Belediyespor Voleybol Takımı, karşılaşmanın ilk setinde az hata yaparak oynadı. Dengeli bir ilk sette Milas Belediyespor zaman zaman sayı almakta zorlandı.

Başa baş geçen mücadele sonrasında ilk seti Milas Belediyespor 25-23 aldı ve skoru 1-0 yaptı. Maçın ikinci setinde yine dengeli bir oyun vardı. Her iki takım da seti almak adına saha içersinde mücadelelerini en iyi şekilde yaptılar.

 İkinci seti yine Milas Belediyespor 25-20 aldı ve maçta skor 2-0 oldu.

Karşılaşmanın üçüncü setinde tecrübesini ortaya koyan ilçemiz takımı smaçlarda, bloklarda ve servis atışlarında daha etkili oldu. Seti 25-17 alan Milas’ın Efeleri karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrılarak hem haftayı 3 puanla kapattılar hem de 15 puanla liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdüler.

Sıradaki Rakip Manisa Jeopark Kula Belediyespor

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginin yenilgisiz tek takımı olan ilçemiz ekibi Milas Belediyespor Voleybol Takımı, ligde altıncı hafta karşılaşması için 15 Kasım Pazar günü Ankara’ya gidecek.

Ankara’da Manisa Jeopark Kula Belediyespor ile karşılaşacak olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu maç için antrenmanlarına Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde başladı.

Voleybol Maç Sonuçları

Milas Belediyespor:3 Bigadiç Belediyespor:0

Ziraat Bankası:0 Melikgazi Belediyespor:3

Düzce Travelspor:3 Jeopark Kula Belediyespor:2

Halk Bankası-Saint Joseph (Ertelendi)

Alanya Belediyespor- Maliye İhtisas (Ertelendi)

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Konya Büyükşehir Belediyespor(Ertelendi)

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık