Biletlerde hâlâ ‘Bodrum’ yazıyor…

Bilindiği gibi Milas-Bodrum Havalimanı, Milas sınırları içinde. Milas’ın da burnunun dibinde.. Ancak gerek havayolu şirketleri, gerekse pek çok işletmeci, buradan bahsederken, inatla ‘Milas’ı kullanmamaya devam ediyor. Havalimanının adı ‘Bodrum Havalimanı’ olarak geçiyor.

Biletlerde hâlâ ‘Bodrum’ yazıyor…

Milaslılar, çeşitli düzeylerde ve çeşitli zamanlarda, bu konuyla ilgili tepkilerini hep dile getirdiler. Uçağın içinde bile, pek çok Milaslı’nın, yapılan anonslara yüksek sesle itiraz ettikleri ve kaptanları, hostesleri uyardıklarına dair pek çok anı var. 
MİTSO gibi, Milas Belediyesi gibi pek çok kurumun da gerekli yerlere itiraz ve uyarıları var. Bazen, bunların düzeldiği de oldu. Uçaklardaki anonslarda ‘Milas-Bodrum Havalimanı’ ibaresi kullanıldı. Havalimanlarındaki uçakların uçuş zamanlarını bildiren bilbordlarda zaman zaman bu düzeltmeler yapıldı.
Ama demek ki yetmemiş, yetmiyor..
Daha iki gün once İstanbul’dan Türk Hava Yolları ile Milas’a gelen bir hemşehrimiz, uçak biletlerinde gidilecek yerin “Muğla-Bodrum” olarak yazdığını görünce isyanını sosyal medyadan paylaştı. 
Yetkilileri, bir kez daha, bu konuyla ilgili olarak havayolu şirketleri ve havalimanı yetkilileri nezdinde girişimde bulunmaya ve bu işin artık “Milas-Bodrum Havalimanı” olarak kurumsallaşabilmesi için Milaslıların tepkilerini iletmeye davet ediyoruz.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık