Bir gözünü kaybeden Süt Birliği üyesine sigorta ödemesi

İlçemizde hayvancılık ve süt üretimi yaparken, geçirdiği kaza sonucu sol gözünü kaybeden Milas Süt Birliği üyesi üretici Abdulkadir Oral’a, Birlik tarafından ferdi kaza sigortası kapsamında sürekli sakatlık oranı karşılığında sigorta primi ödemesi yapıldı. 

Bir gözünü kaybeden Süt Birliği üyesine sigorta ödemesi
  • 15 February 2022, Tuesday 17:36

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Dörttepe Mahallesi’nde, Milas Süt Birliği üyesi 62 yaşındaki Abdulkadir Oral,  işletmesinde sağım yaparken talihsiz bir kaza geçirdi. Oral, ineğinin boynuzunun gözüne çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından tedavi altına alınan üretici Abdulkadir Oral, sol gözünü kaybetti. 
Tüm üyelerini ferdi kaza sigortası kapsamında sürekli sakatlık ya da ölüm durumlarına karşı sigortalatan Milas Süt Birliği, sol gözünde kalıcı hasar oluşan Birlik üyesi Abdulkadir Oral’ı yalnız bırakmadı. Birlik, gerekli işlemlerin ardından üretici Oral’a sürekli sakatlık oranı karşılığında sigorta ödemesi yaptı. 
Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, üretim sırasında geçirdiği kaza sonucu sürekli sakatlık yaşayan Abdulkadir Oral’a ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

“BİRLİĞİMİZİN DESTEĞİYLE ÜRETİME DEVAM EDECEĞİM”
Milas Süt Birliği ailesinin bir ferdi olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Abdulkadir Oral, Birliğin desteğiyle üretime devam edeceğini ifade ederek, “Geçirdiğim kaza sonucu, tüm müdahale ve tedavilere rağmen sol gözümü kaybettim. Üretimin her aşamasında yanımızda olan Birliğimizin, sağlımızla ilgili durumlarda da yanımızda olduğunu görmek bizleri çok duygulandırdı. Birlikte olmaktan hakikaten hayır, kuvvet ve bereket doğuyor. Allah Birliğimizden razı olsun. Birliğimizin desteğiyle hayvancılık ve süt üretimi yapmaya devam edeceğim.” dedi.

TÜM ÜYELER OLASI RİSKLERE KARŞI SİGORTALI
Milas Süt Birliği’nin her zaman insana değer veren bir misyonla çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Gezgin, 3 bin aileden oluşan büyük bir üretici örgütü olarak Milas Süt Birliği’nin her bir üyesinin olası risklere karşı ferdi kaza sigortasıyla sigortalandığını söyledi. 
Başkan Gezgin, üreticilerin ve üretimin önündeki risklere kayıtsız kalmadıklarını belirterek, “Vefakar ve cefakar üyelerimizin emekleriyle kurulan ve bu günlere gelen Milas Süt Birliği, üyelerinin gerek üretim ve çalışma alanlarındaki, gerekse günlük yaşamındaki risklere karşı önlemler alıyor. Sigorta primi ödemesi Birliğimiz tarafından karşılanan, kaza ve sürekli sakatlık durumlarını kapsayan sigorta çalışmamız da bu önlemlerimizden birisidir. Hastalıkta da sağlıkta da üyelerinin yanında olan Milas Süt Birliği, her yıl yenilediği Ferdi Kaza Sigortasıyla  bir nebze olsun yaraları sarmaya çalışmaktadır.  Bugüne kadar vefat eden 4 üyemizin ailesine ve geçirdikleri kaza sonucu sürekli sakatlık yaşayan 5 üyemize sigorta tazminatı ödemesi yaptık. Hayatını kaybeden tüm üyelerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize başsağlığı ve sakatlık yaşayan üyelerimize ise acil şifalar diliyorum. Aile bilinciyle tüm üyelerimizin her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık