“Bir gün değil, her gün baş tacısınız”

Oktay ÇAYIRLI -

“Bir gün değil, her gün baş tacısınız”

18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle, Milas Belediyesi tarafından ilçemizdeki yaşlı yurttaşlarımıza yönelik yemekli bir etkinlik gerçekleştirildi… Milas Kaymakam Eren Arslan da, bazı yaşlı hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret etti…

 

Çöllüoğlu Han’da yemekli etkinlik

Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından, tarihi Çöllüoğlu Han’da 18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle dün öğle saatlerinde düzenlenen etkinliğe ilçemiz genelinde yaşayan yaklaşık 200 yaşlı hemşehrimiz katıldı.

Etkinliğe katılan yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Milas Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz ve Zeynep Mat masaları tek tek dolaşarak Yaşlılar Haftasını kutladı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın bir program nedeniyle Ankara’da bulunmasından dolayı yemeğe katılamadığını belirten Başkan Yardımcısı Zeynep Mat; “Sizler ve sizlerin tecrübeleri bizim için çok kıymetli. Milas Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Sosyal yardımlarımız, sağlık hizmetlerimiz ile gerek belediye başkanımız gerekse bizler sizlere her anlamda hizmet etmeye hazırız. Düzenlediğimiz yemekte bizlerle beraber olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor ellerinizden öpüyorum. Bir gün değil her gün baş tacımızsınız. Yaşlılar Haftanız kutlu olsun” dedi.

 

Kaymakam Arslan’dan ev ziyaretleri

Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Milas Kaymakamı Eren Arslan da, ilçemizde ikamet eden bazı yaşlı hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret etti.

Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran’ın da eşlik ettiği ziyaretler sırasında yaşlı yurttaşlarla sohbet edilip sorunları ve talepleri dinlendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık