Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Birinci Amatör Kümede Milas’ı temsil eden tek takım Güllükspor

Muğla Mahalli Ligi’nin en köklü kulüplerinden biri olan, bundan 15 yıl önce alt yapı takımıyla katıldığı mahalli ligde gençlerde ilk önce gurup birincisi, ardından il şampiyonu olarak iller arası şampiyonalarda tarafsız sahada başarıyla temsil eden Güllükspor an itibariyle Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de Milas’ı temsil eden tek takım olarak dikkat çekmektedir.

Birinci Amatör Kümede Milas’ı temsil eden tek takım Güllükspor
  • 27 December 2022, Tuesday 9:42

Mahalli Birinci Amatör Küme’de gurubunda oynadığı 9 müsabakada 12 puan toplayan Güllük Spor Kulübü Teknik Direktörü Erdi Gökkaya, takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Güllük Mahallesi’nde ikamet eden deneyimli sporculardan kurulu olan takımımız tecrübeli oyuncularımızın sahada gösterdikleri başarılı futbolla gurubun orta sıralarında yer almaktadır.

Muğla Mahalli Birinci Amatör Küme’de yer alan birçok takım sezon başında hatırı sayılı transferler yaparak, lige katılmasına rağmen gurubun alt sıralarında mücadele etmektedir.

Güllük Spor takımında forma giyen her sporcumuz düzenli çalışmalar yaparak sahada mücadelelerine devam etmektedir. Güllük Spor olarak hedefimiz bundan sonra toplayacağımız puanlarla ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Takımımızda forma giyen her sporcu arkadaşlarımız sahada varını yoğunu göstererek mücadelelerine devam etmektedirler. Muğla Mahalli Liginin eski kulüplerinden biri olan Güllük Spor takımına Milas Önder Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis