İkinci amatör kümede yer alacak olan takımlarımız hazırlıklarına devam ediyorlar

Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alacak olan Milas takımlarından Milas Kıyıkışlacık Spor, Milas Dörtyol Gençlik Spor, Milas Boğaz İçi Bargilya Spor, Milas Bafa Zeytin Spor takımlarımız Şubat ayının ikinci hafta sonunda başlayacak olan Mahalli İkinci Amatör Küme müsabakaları öncesinde kadrolarında yer verecekleri futbolcuları transfer etmek için ön çalışmalarına başladı.

İkinci amatör kümede yer alacak olan takımlarımız hazırlıklarına devam ediyorlar
  • 27 December 2022, Tuesday 9:45

Geçtiğimiz sene Milas’tan İkinci Amatör Kümede Milas Dörtyol Gençlik Spor ile Milas Boğaziçi Bargilya Spor takımları yer alırken bu sezon Milas Kıyıkışlacık Spor ile geçen sezon birinci amatör kümeden düşen Bafa Zeytin Spor takımlarının katılımıyla bu sezon Milas’tan İkinci Amatör Lige 4 takımımız katılacak.

An itibariyle gelecek sezon takımlarında görmek istedikleri sporcularla ön anlaşma sağlayan 4 takımımız bu sezon Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de gövde gösterisi yapacaklardır. Şubat ayı içerisinde başlayacak Mahalli İkinci Amatör Küme’de yer alacak Dörtyol Gençlik Spor, Kıyıkışlacık Spor, Boğaziçi Bargilya Spor, Bafa Zeytin Spor takımlarımıza  Milas Önder Gazetesi olarak şimdiden başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık