Birlikte spor yapmayı özlediler

​​​​​​​Covit 19 Salgını nedeniyle iki yıldır spor yapmaktan, birlikte olmaktan kaçınan gençler Covit yasaklarının kısmen azalması sonrasında yeniden birlikte spor yapmaya başladılar. Halı sahaların ve spor tesislerinin açılmasıyla kendilerini spor alanlarına atan gençler basketbol, voleybol ve futbol gibi spor dallarıyla yeniden buluştular.

Birlikte spor yapmayı özlediler

Geçtiğimiz günler içersinde bir grup basketbol aşığı gençlerimiz Akkent Sitesinde okul bahçesinde basketbol oynayarak yeniden sporla buluşmanın güzelliğini yaşadılar.

Gazetemize bir açıklama yapan gençler Aydınlıkevler Mahallesi Akkent Sitesi Atatürk Parkı içersinde bulunan spor tesislerinin kapalı olduğunu vurgulayarak basketbol sahasındaki kırılan potaların yenilenmesini ve belirli saatlerde de olsa kendilerine bu sahada basketbol oynayabilme ve spor yapma izninin verilmesini yerel yöneticilerden istediler.

Gençler yaptıkları açıklamada spor sahalarına ve buralardaki spor tesislerine zarar verenleri kınadıklarını belirterek bu gibi kötü davranışlar içersinde olanları bizler de gördüğümüz zaman uyarıyoruz dediler.

 Pandemi nedeniyle bireysel olarak spor yaparak kilo almamaya dikkat ettiklerini de belirten genç sporcular, spor alanlarının Milas’ta daha fazla olmasını beklediklerini vurgulayarak, okul bahçelerinde beton sahalarda basketbol oynamanın kendilerini üzdüğünü ve yaralanmalara da sebep olduğunu söylediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık