BİZE GÜLMEK LAZIM 3 AYAKTA ALKIŞLANDI

10. Nebi Uslu Tiyatro Şenliklerinin son gününde Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatrosu tarafından sahneye konulan“Bize Gülmek Lazım 3” isimli oyun, Milas’ta büyük beğeni kazandı.

BİZE GÜLMEK LAZIM 3 AYAKTA ALKIŞLANDI

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Nebi Uslu Tiyatro Şenlikleri kapsamında ilçede 4 gün boyunca sanat geçidi yaşandı. Seferihisar Belediyesi Ulamış Köy Tiyatrosu ile başlayan şenliğin son günüsahne alan Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatrosu oyuncuları, performansları ile ayakta alkışlandı

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen tiyatro oyununa Milas Belediyesi Başkanı Muhammet Tokat’ın yanı sıra, çok sayıda tiyatro sever katılarak, salonu hınca hınç doldurdular.

Oyuncuları ve sergilenen oyunu oldukça başarılı bulduğunu ifade eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, oyun sonunda tiyatro ekibine teşekkür ederek başarılar diledi. Nebi Uslu’yu bir kez daha anmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Başkan Tokat; “Eminim ki hocamız bizleri yukarılardan izliyor ve gurur duyuyordur.10. kez düzenlediğimiz Tiyatro şenliğimize katılan tiyatro topluluklarımıza, şenliklerin organize edilmesinde büyük emekleri olan MİŞTİ ekibimize, Özel Kalem Müdürümüz ve personeline ve bizleri yalnız bırakmayarak salonu dolduran siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık