“Bizlere şevkle çalışma azmi veriyorsunuz”

Oktay ÇAYIRLI -

“Bizlere şevkle çalışma azmi veriyorsunuz”

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ni ziyaret ederek, Gazilerle bir araya geldi… Ziyaret sırasında, Gazilere minnet ve şükran duyduğunu belirten Kaymakam Arslan, “Bizlere şevkle çalışma azmi veriyorsunuz. Sizlere baktıkça güç alıyor, cesaretleniyoruz. Sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu her an idrak ediyoruz” dedi…

Milas Kaymakamı Eren Arslan, dün saat 10’da Arastapark’ta bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ne ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Mehmet Sarban ve dernek üyesi Gaziler tarafından karşılanan Kaymakam Arslan’a ziyaret anısına kravat iğnesi hediye edildi.

Derneğin üye sayısı ve çalışmaları hakkında Kaymakam Arslan’a bilgi veren Dernek Başkanı Mehmet Sarban, “Milaslı Gaziler olarak güzel bir dayanışma içerisindeyiz. Üyelerimiz tüm sosyal etkinliklerde yer almaya çalışıyor. Üyelerimizin birçoğu kırsal mahallelerde ikamet ediyor. Muğla’da bizden başka şube yok. Diğer ilçelerdeki bize bağlı temsilcilikler” dedi.

Sarban, daha önce ilçemizde görev yapan kaymakamların da kendilerini sık sık ziyaret etmeye çalıştığını ifade ederek, Kaymakam Eren Arslan ile de sık sık bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.

 

“Sizlere baktıkça güç

alıyor, cesaretleniyoruz”

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Gazilerimizi etkinliklerde görmekten memnun olduğunu dile getiren Kaymakam Eren Arslan, “Maşallah her yerde disiplinli bir şekilde hazır ve nazırsınız. Sizin o gücünüz, disiplininiz, duruşunuz inanın bize güç veriyor. Bizlere şevkle çalışma azmi veriyorsunuz. Sizlere baktıkça güç alıyor, cesaretleniyoruz. Sorumluluğumuzun ne kadar fazla olduğunu her an idrak ediyoruz. Allah eksikliğinizi vermesin. Allah bir daha vatanımızı milletimizi böyle zor anlarda savunmak zorunda bırakmasın. Şüphesiz ki görev zamanı geldiğinde de yine hepimizin göreve gideceğine eminim” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık