Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrum Belediye Başkanı Aras’tan Milas ziyareti…

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak seçimlere katılarak Bodrum Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, bir günlük ziyaret programı kapsamında ilçemize geldi. Başkan Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden Başkan Aras, daha sonra Başkan Tokat ile birlikte CHP İlçe Binası’na gelerek partililerle buluştu.

Bodrum Belediye Başkanı Aras’tan Milas ziyareti…

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ve bazı ilçe yönetim kurulu üyesinin de katıldığı ziyaret programı, Milas Belediyesi’nden başladı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler Başkan Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek yeni dönem için başarılar dilediler.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yapılan ziyarette CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe de hazır bulunurken, daha sonra başkanlar, Arastapark’taki CHP İlçe Binası’na birlikte geldiler.

Milas Muharip Gaziler Derneği üyeleriyle kısa süreli gelinen birlikteliğin ardından CHP ilçe binasında partilerle buluşan başkanlar, 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine atıfta bulunarak, “Her şey daha güzel olacak” mesajını yinelediler.

CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile diğer misafirlerine ‘hoş geldiniz’ edikten sonra sözü Bodrum Belediye Başkanı Aras’a bıraktı.

 Başkan Aras, Milas ve Bodrum’u bir olarak gördüğünü vurguladığı konuşmasında şunları söyledi: “Siyaseten, ekonomik ve coğrafi açıdan tutun da her konuda Milas ve Bodrum’u bir görüyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Sizlerden de Bodrum’da bir evinizin olduğunu bilmenizi isterim. Hem belediyemiz, hem de ilçe başkanlığımız sizlerin evidir. Bodrum olarak bizlerden her ne konuda bir talebiniz olursa her zaman yanınızdayız.

Bunu özellikle ifade etmek istiyorum ve böyle güzel bir karşılama için de sizlere çok teşekkür ediyorum, çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim.”

Başkan Ahmet Aras’ın ardından söz alan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan da Milas’ı kardeş şehir olarak gördüklerini belirterek; “Ahmet Başkanımın da dediği gibi her konuda bir ve beraberiz. Geçmiş dönemlerde birtakım sıkıntılar olmuş olabilir, bundan sonra da olabilir ama gelecekte güzel günler bizi bekliyor. Gelecekte her şey çok güzel olacak” dedi.

Her iki misafir başkanın ardından söz alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise ziyaretleri nedeniyle hem İlçe Başkanı Karahan ve Bodrum Belediye Başkanı Aras’a teşekkür ederek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Her iki başkanımın ziyaretinden son derece mutlu oldum. Değer ve önem verdiğimiz kişiler. Çünkü Bodrum bizim için önemlidir. Hem komşu ilçemiz, hem de partimiz ve Muğla siyaseti açısından ağırlığı bilinen bir ilçemiz. Bu anlamda bugüne kadar her birlikte yürümeye gayret gösterdik, bundan sonra da birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Aynı zamanda örgütler ve belediyeler olarak her zaman yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olacağız. Çünkü önümüzdeki süreçte, önümüze konulacak zorluklar karşısında bizim birbirimize daha çok sahip çıkmamız ve birbirimizi daha çok desteklememiz gerekiyor. Bu konuda da her iki taraf da iyi niyetli ve yapıcı bir düşüncededir. Bundan sonraki süreçte ilçe örgütü ve belediye olarak bize düşen her konuda tam destek vermeye hazırız. Yanlarında olduğumuzdan zerre kadar kuşkuları olmasın. Önümüzdeki süreç size ve Bodrum için hayırlı olacak. Çünkü bu konuda size güveniyoruz.”

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret programının yoğun olduğu gerekçesiyle ilçe binasından ayrıldılar.  

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis