Bodrum CHP İlçe Başkanı Başar Bıyıklı oldu

Halil Karahan’ın milletvekili adayı olması nedeni ile ayrıldığı ilçe başkanlığı için günlerdir süren meraklı bekleyiş sona erdi ve beklenildiği gibi CHP Bodrum İlçe Yönetimi tarafından oy birliği ile Başar Bıyıklı CHP Bodrum İlçe Başkanı olarak seçildi…

Bodrum CHP İlçe Başkanı Başar Bıyıklı oldu
  • 26 January 2023, Thursday 12:35

CHP Bodrum İlçe Yönetim kurulundan yapılan açıklamanın başında şu ifadeler yer aldı; “İlçe başkanımız sayın Halil Karahan’ın milletvekili aday adaylığı için istifası nedeniyle boşalan ilçe başkanlığı görevine; ilçe yönetim kurulumuzun oy birliği ile desteğini alan, üç dönemdir ilçe sekreteri olarak görev yapan Başar Bıyıklı’nın getirilmesine karar verilmiştir. Alınan kararın; başta Bodrum halkı olmak üzere, ülkemize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını dileriz…” 

CHP Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan açıklama şu şekilde devam ediyor; “Tek adam rejiminden dolayı toplumun tüm kesimlerinin yaşadığı olumsuzlukları çok iyi biliyoruz. İnancını yitiren, gelecek kaygısı yaşayan milyonlara seslenmek istiyoruz. Gelecek 100 yılımızı belirleyecek tarihi bir seçime giriyoruz. Hepimize büyük sorumluluk düşüyor, umudunuzu yitirmeyin, inancınızı yüksek tutun, hep birlikte gece gündüz çalışarak, tüm çürümüşlükleri ortadan kaldıracağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında ülkemizi kuruluş değerlerine döndürerek, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda halkımızı hak ettiği refaha ulaştıracağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, kalbi Türkiye için atan 6 vatansever liderin bir araya geldiği millet ittifakı olarak, hem Cumhurbaşkanlığını hem de Türkiye Büyük Millet Meclisindeki çoğunluğu alacağız. Halktan çaldıkları her şey, yine halka dönecek! Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz, halkın sesiyiz, hakkın mücadelesini veriyoruz. Hep birlikte başaracağız! başaracağız! başaracağız!”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık