Bodrumspor, Rıza Karakaya ile yeniden

​​​​​​​Türkiye İkinci Profesyonel Ligde ilimizi temsil eden Bodrumspor’un Olağan Genel Kurulu 28 Haziran Pazartesi günü Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin toplantı salonunda yapıldı.

Bodrumspor, Rıza Karakaya ile yeniden

5 dönemdir Bodrumspor’un yönetiminde olan ve başarılı çalışmalarıyla Bodrumspor’a yeni bir hava getiren başkan Rıza Karakaya tek liste ile girilen Olağan Genel Kurulda Bodrumspor üyelerinin büyük bir çoğunlunun oylarıyla yeniden ve 6. kez başkan olarak seçildi.

Yönetim kurulu üyelerinin sayısının 21’e çıkarıldığı kulüp bünyesinde futbolun dışında kürek, tenis ve voleybol branşlarının da açılması için karar alınan kongrede kulüp üyelerinin 2021’e kadar olan tüm üyelik borçları silindi.

Seçim için yapılan oylamanın sonrasında üyelere yönelik yaptığı konuşmasında başkan Rıza Karakaya Bodrumspor’un hedeflerini anlattı. Bodrumspor’un 11 spor branşında spora ve gençlere hizmet ettiğini belirten Başkan Karakaya 3 yeni spor branşını daha faaliyete geçireceklerini söyledi.

Bodrumspor’un çaba sarf ettiği her spor branşında hedeflerini hep başarı olarak vurgulayan başkan Karakaya yeni sezonda Bodrumspor’un hedefinin çok büyük olduğunu söyleyerek taraftarlardan, Bodrum’daki büyük firmalardan destek beklediğini belirtti.

Rıza Karakaya başkanlığında ki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Gözütok, Gürkan Topan, Arif Karaman, Baran Akcan, Fatih Öztarakçı, Fatih Murat Yıldız, Halil teke, Hadi Türk, Muhammet Karapınar, Murat Önder, Zeynel Kılıç, Hacı İbrahim Dalda, Aydın Güven, Yüksel Aslan, Caner tuna, Coşkun Aras, Taşkın Haşemoğlu, Soykan Kurtuluş, Mehmet Dağoğlu, Murat Süren.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık