BODRUMSPOR YAKIYOR

​​​​​​​ Bodrumspor A.Ş: 5  Karatay Termik Konyaspor: 2

 BODRUMSPOR YAKIYOR
  • 10 February 2021, Wednesday 9:57

Türkiye İkinci Lig Kırmızı grupta ilimizi başarıyla temsil eden Bodrumspor A.Ş., Ligde son haftalarda aldığı seri galibiyetlerle puan tablosundaki çıkışını sürdürdü.

Geçtiğimiz hafta sonu Bodrum Şehir Stadyumu’nda pandemi kuralları nedeniyle seyircisiz oynanan lig maçında Karatay Termik Konyaspor ile karşılaşan Bodrumspor A.Ş., maçtan galibiyet ve 3 puan ile ayrıldı.

Aldığı seri galibiyetlerle adım adım Birinci Lig play off maçlarına doğru koşan Bodrumspor A.Ş., Karatay Termik Konyaspor maçında Ozan Sol’un 4 ve Süleyman Güneş’in 1 golü ile maçtan 5-2 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 beraberlikle geçildi. İlk yarıda ilk gol dakika 2’de Bodrumspordan geldi. Bodrumspor Ozan Sol ile 1-0 öne geçti. Bu gole konuk takım dakika 9’da Selim Dilli ile karşılık verdi ve skor 1-1 oldu. Dakika 13’te konuk takım Ege Özkayımoğlu ile bir gol daha buldu ve skor 2-1 oldu. Maçın 26. Dakikasında Bodrumspor A.Ş. Süleyman Güneş ile beraberlik golünü attı ve ilk yarı 2-2 tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında maça ağırlığını koyan Bodrumspor A.Ş., dakika 53’te Ozan Sol’un attığı golle maçta skoru 3-2 yaptı. Karşılaşmanın kalan sürelerinde Bodrumspor golcü oyuncusu Ozan Sol ile dakika 76’ da, sonrasında da 90 artı 4 te bir gol daha bularak maçı 5-2 kazandı.

Ligde oynadığı 22 maçta 11 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan ilimiz temsilcisi Bodrumspor A.Ş. topladığı 38 puan ile zirveye bir adım daha yaklaşarak ligin 6.sırasına çıktı.

Karatay Termik Konyaspor maçında aldığı farklı galibiyetle hafta sonu Pazar günü lider Eyüpspor ile İstanbul deplasmanında oynayacağı önemli lig maçı öncesinde moral bulan Bodrumspor A.Ş, Eyüpspor maçının hazırlıklarına, teknik yönetimi gözetiminde Bodrum Yalıkavak Spor Tesislerinde başladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık