Bodrumspor’daki tüm gelişmeler gazeteniz Önder’de olacak

2022-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig’de yer alacak olan B. B. Bodrumspor takımının altyapı ve profesyonel takımı maçlarının haberleri Önder Gazetesi’nde olacak.

Bodrumspor’daki tüm gelişmeler gazeteniz Önder’de olacak

Muğla takımlarının spor haberlerini aralıksız okurlarına sunan Milas Önder Gazetesi Spor Sayfası’nda, bu sezondan itibaren Spor Toto 1. Ligi’nde yer alacak olan B.B. Bodrumspor takımı ve altyapı takımlarının haberleri de olacak.

İlçemizin spor takımlarıyla yıllar önce Süper Amatör Küme’de aynı grupta yer alan, ilk önce Süper Amatör Küme’den BAL’a, ardından Türkiye 3. Ligi’ne çıkan yeşil beyazlı ekip, sporseverlerin bildiği üzere an itibariyle Spor Toto 1. Lig’e yükseldi. Her zaman sporseverlere amatör ligde yer alan takımların haberlerini sunan gazetemiz, önümüzdeki sezondan itibaren Muğla’yı Spor Toto 1. Lig’de temsil edecek olan B.B. Bodrumspor takımının alt yapı ve profesyonel takımının haberlerini de okuyucularına aktaracak.

Her zaman sporcunun yanında olan Milas Önder Gazetesi olarak önümüzdeki  sezondan  itibaren  Spor Toto 1. Lig’de yer alacak olan B.B. Bodrumspor takımına  başarılar  dileriz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık