Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

BOĞALAR ZEYTİNSPOR YARARINA ARENEYA ÇIKTI

Hafta sonunda ilçemize bağlı Bafa Mahallesi’nde Zeytinspor yararına düzenlenen Boğa Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Güreşlerden elde edilen gelir 1’nci Amatör Küme’de mücadele eden Bafa Zeytinspor yararına kullanılacak.

BOĞALAR ZEYTİNSPOR YARARINA ARENEYA ÇIKTI

Bafa Mahalle Muhtarı Kerim Tekin, Bafa Zeytinspor Başkanı Sami Şener ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katkılarıyla bu sene 2’ncisi düzenlenen boğa güreşlerinde 130 şampiyon boğa kıyasıya mücadele verdi.

Renkli görüntülerin yaşandığı güreşleri yaklaşık 5 bin kişi izlerken, havanın da güzel olmasını fırsat bilen güreşseverler, Bafa Arenayı bayram yerine çevirdi. Kazanan boğa sahipleri galibiyeti sahada davul zurna eşliğinde kutladılar.

Güreşleri izlemek için Belediye Meclis üyeleri ile beraber Bafa Arenaya gelen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat güreş severlerden yoğun ilgi gördü. Sahayı gezerek güreş severlere ‘hoş geldiniz’ diyen Başkan Tokat Güreş, tertip komitesine de emekleri için teşekkür etti.

Milas Belediye Başkanlığının katkılarıyla Zeytinspor yararına düzenlenen güreşte ‘Yarım Hacı’ ve ‘Fay Hattı’ isimli şampiyon boğalar kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli ve heyecan içinde gecen güreş sonunda kazanan boğa ‘Yarım Hacı’ oldu. Boğa sahiplerine kupayı Başkan Tokat takdim etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis